طراحی گرافیکی

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

چطور یک لوگوی رستوران حرفه ای طراحی کنیم؟

09 اسفند 1400 توسط negar molarazi

تصور کنید یک همبرگر را در 10 رستوران مختلف امتحان کنید. هیچ یک از موسسات هیچ نام، علامت یا علامتی روی غذای خود ندارند. آیا هنوز هم می توانید همبرگرها را از هم جدا کنید؟ آیا می توانید آنچه را که در هر رستوران دوست داشتید یا دوست نداشتید را به خاطر بسپارید؟

 

درست کردن غذای عالی تنها یک بخش از داشتن یک رستوران موفق است. اگر در حال رقابت با بسیاری از مشاغل فروش غذاهای مشابه هستید، باید رستوران خود را انتخاب آسانی کنید. ایجاد یک برند می تواند به شما در ایجاد وفاداری مشتری و جذب کسب و کار جدید کمک کند. و طراحی یک آرم جذاب رستوران نقطه خوبی برای شروع است.

 

لوگوها ساده و بصری هستند. آنها با انگیزه بازی می کنند و فورا منوی خوشمزه شما را به شام ​​یادآوری می کنند. برای جذب غذاخوری ها، این 10 عنصر را هنگام ایجاد لوگو برای رستوران خود در نظر بگیرید. نکات طراحی لوگو رستوران از این قرار است:

 

1. تمایز

بدانید که چرا با رقبا متفاوت هستید. آرم رستوران های بزرگ دارای شخصیتی متمایز است که در بسته بندی خدمات و محصولات آنها منعکس می شود. به تمام رستوران های همبرگر پر رونق در جهان فکر کنید. لوگوی وندی از شباهت کارتونی دختر بنیانگذار استفاده می کند. این نشان دهنده ارزش های خانواده، کیفیت و قدیمی با پیامی روشن است. وندی غذایی به شما نمی دهد که برای خانواده خود بنیانگذار کافی نباشد.

از سوی دیگر، برگر In-N-Out به خاطر مواد اولیه تازه، تاریخچه و راحتی فست فود معروف است. آرم پیکان یکپارچهسازی با سیستمعامل ساده است و به مشتریان می گوید که لازم نیست مدت زیادی منتظر غذای خوشمزه بمانند. درباره رقبا تحقیق کنید و لیستی از نقاط فروش که کسب و کار شما را متمایز می کند تهیه کنید.
 
2. حروف رسا
یک لوگوی قوی رستوران نباید دارای نماد باشد. Ihop، Denny’s، و Subway همگی از حروف بدون علامت استفاده می کنند. با در نظر گرفتن این موضوع، سعی کنید حروف منحصر به فردی ایجاد کنید که نام کسب و کار شما را برجسته کند. فونت باید منعکس کننده لحن کسب و کار شما باشد. از این گذشته، یک فیلمنامه فانتزی کاملاً مناسب یک صبحانه گاه به گاه نیست.
 
لوگوی مترو
 
خلاقیت به معنای بالا بودن نیست حتی اگر از یک طراح لوگو برای ایجاد یک ماکت استفاده می کنید، نکات ساده متناسب با داستان برند خود را اضافه کنید. فلش‌ها را در انتهای «S» و «Y» در Subway تصور کنید. آنها پایان عالی را به یک طراحی ساده اضافه می کنند.
 
3. سفارشی سازی
برای بیشترین تاثیر، استفاده از یک تایپ کاملا منحصر به فرد را در نظر بگیرید. مارک‌هایی مانند Moe’s Grill و Krispy Kreme دارای حروف سفارشی هستند، بنابراین رستوران‌های دیگر نمی‌توانند به راحتی برند خود را کپی کنند.
4. قصه گویی
تطبیق لوگوی شما با محصولات شما را برای غذاخوری ها آسان کنید. به این فکر کنید که مشتریان اصلی شما چه کسانی هستند و چرا به سراغ شما می آیند. آیا شما خانواده دوست هستید؟ معتبر؟ سطح بالا؟ خلاقانه؟ آیا غذای شما قابل تنظیم است؟ ذوب؟ سالم؟ سنتی؟ هنری؟
 
Cracker Barrel در اصل یک فروشگاه روستایی در تنسی بود. این لوگو تاریخ عجیبی را به تصویر می کشد و یک مرد و یک بشکه را در ویترین فروشگاه قدیمی به تصویر می کشد. همه چیز در مورد تصاویر رستوران داستان آسایش و مهمان نوازی جنوبی را بیان می کند.
 
لوگوی بشکه ترقه
 
5. اشکال متعادل
سعی کنید از دور انداختن عناصر عجیب و غریب دیوانه نشوید. شما نمی خواهید عناصر گرد با عناصر تیز مبارزه کنند. و لوگوهای بزرگ زمانی که اشکال داخلی خیلی کوچک هستند عجیب به نظر می رسند و فضای اضافی زیادی باقی می گذارند. یک لوگوی به هم ریخته مشتریان را گیج می کند و کاری برای پیشبرد برند شما انجام نمی دهد. حتی اگر دلیل آن را ندانند، وقتی شکل‌ها از تعادل خارج می‌شوند، مشتریان بلافاصله خاموش می‌شوند.
 
لوگوی BudFox
 
به همین دلیل است که استفاده از اشکال و نسبت های آشنا به عنوان الهام بخش لوگو هوشمندانه است. هر لوگوی شناخته شده ای را در ذهن خود تصور کنید. روی بزرگ‌ترین اشکال هر لوگو تمرکز کنید و اینکه چگونه کوچک‌تر آن را تکمیل می‌کند. اکثر لوگوها را می توان به دایره، مستطیل، مثلث و مربع تقسیم کرد.
 
6. تقارن
در حالی که ترکیب اشکال گرد و تیز اشکالی ندارد، برای طراحی تمیز به تقارن قوی نیاز دارید. به خاطر داشته باشید، تقارن به این معنی نیست که هر دو طرف لوگو باید یکسان به نظر برسند. نکته مهم این است که میزان فضای مورد استفاده در طراحی را کنترل کنید.
 
نسبت های لوگوی رستوران سونیک را در نظر بگیرید. طرح اصلی شامل دو مثلث همپوشانی است که در جهت مخالف قرار دارند. اما دقیق تر نگاه کنید. می توانید کل طرح را داخل یک مستطیل بزرگ قرار دهید. نقاط بالایی هر مثلث به گوشه های مستطیل برخورد می کند.
 
لوگوی رستوران فست فود سونیک
 
7. تقارن رنگ
فراتر از تقارن شکل، شما به رنگ های لوگو نیز نیاز دارید تا با هم کار کنند. اکثر لوگوهای رستوران ها بیش از دو رنگ ندارند. مطمئناً می‌توانید موارد بیشتری اضافه کنید، اما حفظ تعادل طراحی سخت‌تر و سخت‌تر می‌شود.
 
تحقیق در مورد تئوری رنگ می تواند به شما در انتخاب رنگ های مناسب برای لوگو کمک کند. رنگ‌ها طیف گسترده‌ای از تداعی‌ها را دارند، و استفاده از رنگ‌های نامناسب می‌تواند باعث ایجاد مشکل در نام تجاری شما شود. فهرستی از ویژگی هایی را که نشان دهنده کسب و کار شما هستند، تهیه کنید و رنگ های مرتبط را انتخاب کنید. آیا رستوران شما سرگرم کننده و غیررسمی است؟ مجلل و گران قیمت؟ با فرهنگ های خاص مرتبط است؟
 
انواع نمونه رنگ برای طرح کارت
 
برای مثال رستوران های ایتالیایی را در نظر بگیرید. بسیاری از آنها از سبز یا قرمز در لوگوها استفاده می کنند زیرا آنها رنگ های اصلی پرچم ایتالیا هستند. قرمز روشن و نارنجی برای رستوران های فست فود رایج است. این رنگ های تند احساسات شادی، میل، سرعت و جشن را هدایت می کنند.
 
8. فضای منفی
تصور نکنید که باید هر اینچ از طرح را پر کنید. فضای سفید به چشمان شما استراحت می دهد و در عین حال توجه را به اشکال ثانویه جلب می کند. استراتژیک بودن با فضای سفید باعث می شود ظاهری شفاف تر و ظریف تر داشته باشید. سیاهههای مربوط به جمعه TGI نوارهای قرمز روشن با پس زمینه سفید را می شکند. و به نظر می رسد که حروف پیتزا هات در فضای سفید شناور است.
9. تداعی های مثبت
هیچ صاحب کسب و کاری نمی خواهد حس منفی بفرستد، اما طراحی شاد برای رستوران ها مهم تر است. ناهارخوری‌ها به غذا اهمیت می‌دهند و نمی‌خواهند در مکان‌هایی با معاشرت‌های بد غذا بخورند. لوگوی فالیک برای پرنده کثیف از زمان معرفی آن جنجال برانگیخته است. این لوگو مطمئناً با برند شرکت مطابقت دارد، اما بلافاصله بسیاری از مشتریان را از خود دور می کند. پرخطر بودن همیشه چیز بدی نیست، اما مطمئن شوید که مخاطبان متمایز و وفادار را تامین می کنید.
 
10. سادگی
برای مقابله با برخی از بدبوها در طول مسیر آماده باشید. ساخت یک لوگوی رستوران خوب زمان بر است، اما طراحی نهایی باید ساده باشد. ویرایش را تا حذف تمام عناصر غیر ضروری ادامه دهید. اگر بتوانید این جا و آنجا شکوفا شوید بدون اینکه طرح را کمرنگ کنید، این چیز خوبی است.
 
در طول مسیر از وفادارترین مشتریان خود بازخورد و الهام از لوگو دریافت کنید. آن‌ها از آن دسته افرادی هستند که می‌خواهید در آینده جذب کنید، و نظرات آنها می‌تواند در مورد پول درست باشد.
 

منبع: https://www.freelogoservices.com/blog/2017/09/14/restaurant-logo-design-tips/

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

طراحی گرافیکی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس